Pagina 1 van 1

Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 24 okt 2016, 21:12
door kockie
Omdat de wiki meer dan eens gehackt is en het weer online brengen mij (te) veel tijd kost lijkt het mij verstandig om over te gaan tot een content management systeem om de verzamelde data van de wiki in op te slaan en te delen. Aangezien het kleine aantal mensen (buiten alle spammers) dat aan de wiki heeft gewerkt lijkt mij dat een goed systeem. Om deze site op te zetten zoek ik iemand, of meerdere mensen die dat willen gaan doen.

Ik zal een Joomla site opzetten en diegene(n) die zich aanmelden kunnen deze dan gaan vullen met informatie. Hiervoor zal ik een backup van de oude wiki tijdelijk beschikbaar stellen, bereikbaar met een wachtwoord.

Waarom Joomla? Omdat ik daar ervaring mee heb op meerdere websites, waaronder Batchrocket.eu die zelfs meertalig is uitgevoerd. Ik heb onvoldoende tijd over om me te verdiepen in een ander systeem. Voor Joomla heb ik ook al een backup-script bij elkaar gesprokkeld die een en ander automagisch naar mijn eigen server kan schrijven.

Ben jij iemand die met Joomla om kan gaan en een bescheiden hoeveelheid informatie wil invoeren en daarna misschien ook nog het een en ander aan beheer van artikelen wil doen, meld je dan nu aan. Dan kan het delen van informatie via deze website gestructureerd worden en voor iedereen beschikbaar zijn!

Aanmelden mag via een reactie in deze topic of via een PB.

Re: Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 25 okt 2016, 07:33
door Dutch John
Voor de gadget liefhebbers, opdat hun hippe prulzooi Kockie's wiki niet langer hackt:

Afbeelding

Groet,
DJ

Re: Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 27 okt 2016, 11:45
door Sputnik
Ik zou gewoon Wordpress gaan gebruiken en dat hele Joomla voorgoed gedag zeggen.

Re: Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 27 okt 2016, 12:29
door kockie
want?

Re: Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 27 okt 2016, 14:51
door Sandman79
Ken joomla wel wat, virtuoos ben ik niet, maar wordpress boven joomla zetten? Wordpress is wat beperkter dacht ik... pak anders Drupal, ook same shit.
Soit, Joomla is zeker ok, maari k heb helaas geen tijd over :(

Re: Gezocht: Joomla virtuoos

Geplaatst: 05 nov 2016, 15:42
door kockie
Niemand met wat kennis, zin en tijd?