Pagina 1 van 1

Doneren tegen reclame op dit forum

Geplaatst: 18 sep 2014, 23:09
door kockie
Al jaren draait dit forum op giften van vele mensen, maar komt er onvoldoende geld binnen om alle kosten te betalen, om reserve te vormen om tegenslagen op te kunnen vangen, ontwikkeling en aanpassing van software mogelijk te maken, te zorgen voor een goede back-up en wat er verder nog nodig is. Daarom is recentelijk een module geïnstalleerd die het mogelijk maakt om reclame weer te geven op dit forum. In eerste instantie wordt alleen een oproep geplaatst om te doneren, als dat niet voldoende resultaat geeft zal worden gezocht naar bedrijven die willen adverteren. Alle mensen die het laatste jaar gedoneerd hebben krijgen het komende jaar geen reclame te zien. Mocht u wel gedoneerd hebben, maar toch reclame zien, stuur mij dan even een pb met de datum en wijze van donatie, dan zal ik het zo spoedig mogelijk aanpassen.

Hoe kunt u van de reclame afkomen? Doneer een bedrag van minimaal 5 euro aan het ecologieforum. Dat kan op verschillende manieren. Via paypal, via een bankoverschrijving, post of contant. Mocht u van een van de 3 laatste wijzen gebruik willen maken, neem dan even contact op via een PB.

Mocht u met dit forum veel geld bespaard hebben, denk dan ook even aan het voortbestaan van dit forum en doneer een bedrag :!:

Re: Doneren tegen reclame op dit forum

Geplaatst: 25 jul 2020, 09:01
door Bossie
Heb zojuist via deze link donatie gedaan. Link werkt nog goed.

Re: Doneren tegen reclame op dit forum

Geplaatst: 25 jul 2020, 09:22
door Ruuben
Het Forum werkt ook nog heel goed :wink:

Re: Doneren tegen reclame op dit forum

Geplaatst: 28 jul 2020, 12:26
door Bossie
Ruuben schreef:
25 jul 2020, 09:22
Het Forum werkt ook nog heel goed :wink:
:lol: :)