Pagina 1 van 1

Meet and greet Strobouw Nederland

Geplaatst: 18 mar 2014, 22:44
door Pietje
Uitnodiging Meet en Greet strobouw Nederland.

Deze zal plaatsvinden op zaterdag 19 april van 15.00 tot 19.00, lokatie Tropicana Rotterdam(Zwammenkwekerij Siemen Cox “RotterZwam” (http://rotterzwam.nl/) ). Het geheel zal in het teken staan van elkaar informeren en enthousiasmeren.

Graag willen we er weer een gezellige middag van maken met ook nuttige, interessante en praktische informatie, demonstraties en lezingen. Deze middag zal ook in het teken staan voor een korte algemene ledenvergadering, om de stand van zaken binnen strobouw Nederland toe te lichten en informatie hierover te geven. Uiteraard zullen we iedereen voorzien van heerlijke hapjes en een drankje. Een week voor aanvang van de “Meet en Greet” zal er een programma/agenda worden rondgestuurd met de punten voor de ALV en de deelnemers die op deze meeting een lezing en/of demonstratie zullen geven.

Graag zien wij jullie op 19 april,

Je kunt je opgeven voor deze middag bij Audrey van den Heuvel.

audrey@strobouw.nl of 06-25562001.

De middag is kosteloos voor leden en partners, voor niet leden vragen we een bijdrage van €7.50 p.p.

Re: Meet and greet Strobouw Nederland

Geplaatst: 22 jun 2014, 11:04
door Robin J.
Pietje schreef:Uitnodiging Meet en Greet strobouw Nederland.
Goedemorgen, wij zijn nieuw op het forum en zien dit vandaag. In verband met eventuele strobouw op ons land in Servië had dit ons erg leuk geleken. Wordt dit in de nabije toekomst weer georganiseerd?

Re: Meet and greet Strobouw Nederland

Geplaatst: 24 jun 2014, 23:35
door Pietje
Hoi Robin,
de vereniging Strobouw Nederland organiseert vele excursies per jaar. De volgende staat gepland op 5 juli, vanaf 14:00 in Haps (N-Br.) en aansluitend Nijmegen/Lent. Via bert@strobouw.nl kun je meer info krijgen.

Misschien is het een idee om lid te worden van deze vereniging; ze hebben een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Groetjes,
Peter